مدیرعامل سازمان تاکسیرانی کاشان در صحن علنی شورا:

فعالیت تاکسی های اینترنتی با دستور دادستان کل آزاد شد

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی کاشان گفت: با انجام مکاتباتی با فرمانداری توانستیم دستور توقف فعالیت تاکسی های اینترنتی را در شهر بگیریم ولی دادستان کل کشور با ارسال نامه ای فعالیت آنها را آزاد دانست.

به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، محسن عرفان در صد و نهمین نشست رسمی شورای شهر کاشان با موضوع بررسی مسائل سازمان تاکسیرانی در پاسخ به سوالات مطرح شده در این نشست اظهار داشت: افرادی که در این جمع ادعای نمایندگی تاکسیرانان را دارند اصلا نماینده نیستند زیرا فرم نمایندگی به مدت یکسال اعتبار داشته و اکنون این فرم باطل شده است.

وی درباره وصعیت ساختمان سازمان تاکسیرانی تصریح کرد:ساختمان این سازمان در دوره مدیریت قبل در بلوار امام رضا (ع) بنا شد ولی به علت یک آتش سوزی مجبور به تغییر مکان شده و جایی دیگری را کرایه کنیم در این خصوص بارها نامه ای به شهردار وقت ارسال شد اما کمکی به ما نشد.

وی در مورد فعالیت تاکسی های اینترنتی در کاشان گفت: در این خصوص مکانباتی بین سازمان تاکسیرانی و فرمانداری کاشان صورت گرفت و با تلاش فراوان توانستیم دستور توقیف این واحدها را گرفته و تا مدتی به شدت به عملکرد آنها نظارت داشتیم تا اینکه نامه ای از دادستان کل رسید مبنی بر اینکه تمام تاکسی های اینترنتی در کار خود آزاد هستند و شهرداری ها حق دخالت ندارند و مسئول نیستند.

وی در مورد ماشین های گشت سازمان تاکسیرانی گفت: خیلی از ایرادات به خود تاکسیدار وارد است و در خصوص نظارت فقط دو ماشین برای گشت داریم که یکی از آنها متعلق به گشت راهور است با این نیروی کم نمی شود کار زیادی از پیش برد ولی به نیروهای گشت گفتیم اگر جایی تاکسی خلاف قانون ایستاد فقط تذکر بدهند نه اینکه جریمه کند تا میزان پرداختی جریمه بیش از درآمدشان نشود.

عرفان. با تاکید بر اینکه بازار امروز رقابتی است، افزود: اپلیکیشنی را به صورت رایگان در اختیار تاکسی های 133 قرار دادیم و از آنها خواستیم که در آن ثبت نام کنند تا به این صورت درآمد بیشتری کسب کنند اما هیچکدام زیر بار نرفتند و گفتند به هیچ عنوان حاضر به شکستن نرخمان نیستیم.

مدیرعامل تاکسیرانی کاشان ادامه داد: هم اکنون 150 تاکسی 133 مشغول به کارند که ماهی 60 تومن می پردازند و دریافتی سازمان تاکسیرانی ماهی 8 الی 9 میلیون تومان است و این درحالیست که مخارج ماهی 14-15 میلیون تومان می شود و حتی به نمایندگان تاکسیداران بی سیم پیشنهاد کردم که خودشان این بخش را اداره کند اما قبول نکردند.

عرفان در پایان گفت: می گویند پنج میلیون تومان پاداش گرفتم اما این مبلغ را که به تصویب هیات مدیره رسیده است را هنوز دریافت نکردم ولی خبر دارم مدیرعامل یک سازمان شهرداری بیش از شش میلیون گرفته است و در مورد حرف رئیس هیات مدیره سازمان تاکسیرانی که گفته این پاداش قرضی است خودشان باید پاسخ دهند.

همچنین مقداد نوابی، نماینده فرمانداری کاشان در این نشست اظهار داشت: در تاریخ هشت دی ماه سال گذشته یک شورای سه نفره متشکل از نمایندگان تاکسیرانی، فرمانداری و تاکسیداران برای نظارت بر تاکسی های اینترنتی ایجاد شد و دو جلسه در فرمانداری و دو جلسه در سازمان تاکسیرانی برای بررسی همین موضوع تشکیل شد.

نوابی خاطرنشان کرد: استعلام تاکسی های اینترنتی از طریق مرکز انجام می شود و اموری مانند صلاحیت ظاهری مورد نظر قرار نمی گیرد اما در محدوده منطقه ای اگر شورا نامه بزنند و اعتراض کنند می توان پیگیری کرد.

 

 

نمایندگان تاکسیرانان در جلسه علنی شورا چه گفتند؟

حسن یحیی زاده، نماینده رانندگان تاکسی بی سیم در این نشست اظهار داشت: 22 سال از تشکیل سازمان تاکسیرانی بر اساس قانون می گذرد و آیین نامه اجرایی آن مصوب شده است بنابراین باید تمام تصمیمات باید برحسب قانون باشد پس چرا از ما مبالغی گرفته می شود که مصوبه اش اعلام نمی شود و چرا این سازمان ساختمانی برای خود ندارد؟

وی افزود: هر راننده ای که بخواهد وارد شبکه تاکسیرانی شود باید مبلغ یک میلیون و 219 هزار تومن بابت هزینه نقل و انتقال بپردازد، برای تغییر وضعیت تاکسی ها از خطی به گردشی مبلغ 13 میلیون تومان می گیرد، بابت کارت صلاحیت از هر راننده 170 هزارتومان گرفته می شود و برای کادر کمکی سالیانه 240 هزار تومان اخذ می شود. این مبالغ بر روی هم میزان کثیری می شود و این در حالیست که. هزینه ها بدون برآورد درآمد سالیانه دریافت شده و هیچ خدماتی بابت آن ارائه نمی شود.

رضا صلاحی، نماینده تاکسیداران خط بیمارستان بهشتی با اشاره به عدم نظارت بر خطوط اظهار داشت: باید فکری به حال تاکسی های اینترنتی کرد و یا حداقل مانع از مسافربری ماشین های شخص شد.و بارها پیش آمده که بین تاکسیداران و ماشین های شخصی مشاجره شده و علت آن است که ایستگاه بهشتی مشخص نیست و حداقل تابلو یا ایستگاهی ندارد.

سبزی کاشانی نماینده دیگر تاکسیداران در این جلسه علنی شورا گفت: دو ماشین برای گشت وجود دارند که به کارهای متفرقه مثل کروکی کشیدن و مسائل راهنمایی رانندگی مشغولند و هیچ گونخ نظارتی بر خطوط ندارند به نحوی که افراد متفرقه به راحتی مسافران را جابه جا می کنند.

ساقی، نماینده دیگر تاکسیرانان در این این نشست گفت: در تاریخ 27 اسفند سال گذشته مدیرعامل سازمان تاکسیرانی مبلغ پنج میلیون تومان پاداش گرفته است و ما زمانی که از حمیدرضا بخشنده فر رئیس هیات مدیره سازمان علت دریافت این مبلغ را پرسیدیم ایشان گفتند که این پول قرضی است و او باید برگرداند. پول قرضی به چه معناست؟ چقدر پول قرضی تاکنون از جیب ما رفته است؟

در ادامه این نشست نمایندگان تاکسیرانان کاشان ایجاد کارگروهی زیر نظر فرمانداری، شهردار و شورای شهر برای تنظیم قوانین ثابت که مدیران تاکسیرانی موظف به عمل به آن باشند و اعطای وام با درصد کم در شرایط خاص به تاکسیداران را خواستار شدند

همچنین عباس بذرکار، کارشناسی حقوقی شورای شهر کاشان در این نشست اظهار داشتند: دریافت مبلغ برای تغییر تاکسی های خطی به گردشی غیرقانونی بوده و از حیطه وظایف هیئت مدیر خارج است و باید به تصویب شورای سازمان تاکسیرانی و سپس شورای شهر برسد .

بذرکار با اشاره به اینکه بر اساس قوانین سازمان اتوبوسرانی حق انتخاب سرپرست ندارد، خاطرنشان کردند: طبق مصوبه استان اصفهان دو سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی باید با هم ادغام شوند و سازمان حمل و نقل را ایجاد کنند.


    علی
    (0) (0)

    علی

    تیر 18, 1398

    سلام.این پول‌هایی که از تاکسی داران بابت نقل و انتقال وتمدید کارت صلاحیت گرفته میشود خیلی زیاد است وهیچ گونه خدماتی هم به تاکسیدار ارائه نمی‌شود.هیچ کدام از تاکسیداران راضی به این هزینه‌های اضافی نیستند و به اجبار این هزینه ها از آنها گرفته میشود.هزینه تمدید گواهینامه با اعتبار ده سال ونقل و انتقال ماشین در بنگاه ها اصلا قابل مقایسه با این هزینه های هنگفتی که تاکسیرانی از تاکسیداران میگیرد نیست.کرایه تاکسیهای کاشان هم نسبت بقیه شهرها خیلی پایین تر است وظلم زیادی درحق راننده تاکسیهامیشود وکسی صدای آنها را نمی‌شنود.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *