دلیل کمبود سرم و برخی داروهای کرونایی در کاشان چیست؟

به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، شیوع ویروس کرونا و اشغال تخت های بیمارستانی در بیمارستان های شهید بهشتی و سیدالشهداء موجب شده است که کادر درمان خسته و از سوی دیگر فشار کاری نیز بر روی مدافعان سلامت بیش از هر زمان سنگینی کند.


این در حالی است که بستری بیماران کرونایی در بیمارستان و مراکز بستری موقت باعث شده است که برخی از از دارو و تجهیزات به ویژه سرم و داروهای کرونایی نظیر رمدیسیور با کمبود مواجه شده و یا بیماران برای تهیه آن با مشکلات مختلفی رو به شوند.

تهیه برخی از داروهای بیماران کرونایی باعث شده است که شهروندان کاشانی به استان های مجاور سفر کنند و این موضوع علاوه بر مشقت سفر خطر ابتلا به کرونا برای بستگان بیماران را نیز ایجاد کرده است و از این رو بستگان بیماران کرونایی نیز در تهیه دارو در خطر هستند.

برخی از شهروندان کاشانی در گفتگو با پایگاه خبری اهل کاشانم بر این موضوع صحه می‌گذارند و اعلام کردند که برای یک نوع دارو ویژه بیماران کرونایی تمامی شهرستان کاشان و آران و بیدگل را جست و جو کردیم اما داروی مد نظر را پیدا نکردیم‌.

آنان در ادامه اعلام کردند که برای خرید این دارو مجبور شدند که به استان و شهر قم سفر کنند تا بتوانند داروی بیمار خود را تهیه کنند و این موضوع برای آنان بسیار سخت و طاقت فرسا بود و این دغدغه نیز برای آنان وجود داشت که ممکن است برای دیگر داروها نیز این موضوع تکرار شود.

این موضوع را از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان جویا شدیم؛ محسن تقی زاده در این باره با بیان اینکه افزایش بیماران باعث مصرف قابل توجه داروهای کرونایی و سرم شده است، اظهار داشت: برخی این سوال را مطرح می‌کنند که چرا داروخانه‌های توزیع کننده رمدیسیور در کاشان کم است؛ در پاسخ باید گفت سازمان‌های بیمه گر تعداد محدودی داروخانه برای توزیع این دارو مورد تایید است.

وی با بیان اینکه معاونت غذا و دارو درخواست افزایش تعداد داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های شبانه روزی را داده است، افرود: اگر تایید سازمان‌های بیمه‌گر نباشد عملت امکان توزیع توسط این مراکز وجود ندارد و بر همین اساس توزیع فقط در داروخانه‌های مورد تایید سازمان‌های بیمه‌گر انجام می‌شود.

معاون غذا و دارو شهرستان کاشان با بیان اینکه در حال حاضر پیگیری لازم در راستای رفع مشکل با سازمان‌های بیمه‌گر هستیم، ابراز داشت: با تایید داروخانه‌های بیشتر توسط سازمان‌های بیمه‌گر این معاونت داروهای کرونایی را در داروخانه‌های بیشتری توزیع می‌کند و بر همین اساس به دنبال افزایش تعداد داروخانه هستیم.


دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *