- شناسه خبر : 5557
چند پرسش بیپاسخ از سید جواد ساداتینژاد
کاندیدای بیرقیب
یادداشت وارده *- سید جواد ساداتینژاد چهار سال تلاش کرد به مردم نشان دهد نمایندهای سختکوش برای مردم منطقه کاشان است. به فکر مردم است. به همه جای شهر و روستا سرزده و از مشکلات مردم باخبر است. مسائل و دغدغههای مردم را یادداشت کرده و با خود به مجلس برده تا راه حل و چارهای برای آن بیندیشد. این رفت و آمدها در حدی اطلاعرسانی شده است که این شائبه را دامن زده نماینده جز سرکشی به حوزهی انتخابیه کار و وظیفهی دیگری ندارد.
«حسین یزدی» دیگر کاندیدای انتخابات در حوزهی انتخابیه کاشان و آران و بیدگل در نشریهای که بیانگر مواضع و دیدگاههای این کاندیدای اصولگراست میگوید: «آیا رفت و آمدهای نماینده مجالی برای بررسی کارشناسی طرحها و لوایح و تصویب قوانین جامع و مفید برای نماینده باقی گذاشته است یا خیر؟ اگر قرار باشد نماینده برای جلب نظر موکلین خود تمام وقت خود را صرف شهر و روستا کند چگونه میتواند به دو وظیفهی اصلی نمایندگی که «اصلاح وتصویب قوانین» و «نظارت بر اجرای» آن است توجه کند؟»
ولی با این وجود ساداتینژاد معتقد است در دوران نمایندگی وضعیت جادههای درون شهری و برونشهری بهتر شده است. طرح استان کاشان در مجلس و کمیسیونها به راه افتاده و در انتظار صحن علنی مجلس است. قبض برق مردم در ماههای گرم سال کمتر شده و صدای رادیو کاشان شنیده میشود. کلنگ منطقهی ویژه اقتصادی بر زمین زده شده است و مواردی از این دست. ساداتی پیگیری مدام در حوزهی انتخابیه را برگ برندهي خود دانسته و بر آن میبالد.
هرچند برخی از این اقدامات مانند کلنگزنی منطقهی ویژه اقتصادی بارها و طی دورههای گذشته و از سوی نمایندههای مختلف بر زمین زده شده و به نتیجه نرسیده است ولی ادب و قدرشناسی حکم میکند هرکس در هرجایگاه کاری برای کاشان ، آران و بیدگل و مردم انجام داده است تقدیر و تشکر شود. عزت و احترام شود. حتی باید گفت هر نیت خیر هم شایسته تقدیر و تشکر است. در این مجال پیش از آن که پرسشهای مردم از نمایندهی مردم در مجلس شورای اسلامی مطرح شود خالصانه و متواضعانه همهی زحمات ایشان را در دورهی نمایندگی و پیش از آن قدر نهاده و سر تعظیم فرود میآوریم ولی از باب تکلیف و امر به معروف و نهی از منکر از ایشان و همکاران وی در دفتر نمایندگی میخواهیم به چند پرسش بیپاسخ افکار عمومی پاسخ گویند تا انشاءالله هرگونه شک و شائبهی در خصوص اتهامات مطرح شده از سوی برخی رقبا روشن شده و برطرف گردد.
نخست آن که در دورهی قبل که رقابت تنگاتنگ بین ساداتی و فدایی در جریان بود طرفداران وی اقدام به پخش کلیپی کردند که نشان از مواضع متفاوت رقیب پیش از شروع تبلیغات انتخاباتی داشت. در همان زمان فدایی اعلام کرد؛ «کلیپهای منتشر شده بخشهای گزینشی یا تقطیع شده جلسه ایشان با شورای اصولگرایی کاشان است که برای تخریب وی در سطح گسترده و تنها یک روز به رأیگیری در سطح عموم پخش شده است». در این صورت آقای ساداتینژاد پاسخ بدهد آیا تخریب رقیب در آخرین لحظات تبلیغات انتخاباتی یک رفتار اسلامی، اخلاقی و جوانمردانه است؟ آیا سوابق، برنامهها و عملکرد آقای ساداتینژاد در حدی نبوده که متوسل به تخریب رقیب شده و آموزههای اخلاقی را زیر پا گذاشته است؟
پرسش دوم رد صلاحیت آقای عباسعلی منصوری در دورهی گذشته است. هرچند آقای منصوری بارها و بارها اعلام کرده هیئت محترم نظارت مجاز است دلایل رد صلاحیت ایشان را به مردم اعلام کند ولی همچنان رد صلاحیت ایشان در هالهای از ابهام است. منصوری بارها و بارها در جلسات خصوصی و عمومی اعلام کرده است اگر سرنوشت ردصلاحیت بر او تحمیل نشده بود رأی قاطع مردم در حوزهی انتخابیه کاشان و آران و بیدگل از آنِ او بود.
تیمسار منصوری فرزند انقلاب، جبهه و جنگ تحمیلی است. از خانواده شهدا است. جانباز جنگ تحمیلی است. در کارنامه و سوابق علمی و اجرایی وی حضور در کرسی استادی دانشگاه، حضور پررنگ در حوزهی سیاست داخلی و بینالمللی دیده میشود. همواره وفاداری خود را به نظام، انقلاب و خون شهدا در عمل ثابت کرده است. در آخرین لحظات عمر سیاسی و زیر بار سهمگینترین فشارها ناشی رد صلاحیت، دردمندانه گفت؛ «عاشق نظام، انقلاب و این آب و خاک است و همچنان خود را سرباز کوچک کشور و ولایت میداند.»
منصوری مجدداً در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی و به اصرار و دعوت طرفداران در انتخابات حوزهی انتخابیه کاشان و آران و بیدگل ثبت نام کرد و تایید صلاحیت خود را از هیئت اجرایی کاشان دریافت کرد ولی نتوانست از از هیئت نظارت کاشان عبور کند.
مردم از سید جواد ساداتینژاد میپرسند آیا زمانی که از رد صلاحیت رقیب خود باخبر شد نفس راحتی کشید؟ شاد و خوشحال شد؟ یا به عنوان کسی که همچنان وکیل تکتک موکلین و مردم شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل است برای رفع مشکل احتمالی عباسعلی منصوری پادرمیانی کرد تا رقابت انتخاباتی در یک شرایط برابر و با حضور همهی کاندیدا و نمایندگان سلایق و نظرات مختلف فراهم گردد؟ آیا برای رفع مشکل قدمی از قدم برداشت یا کلمهای بر زبان راند؟
پرسش سوم حضور سمیعالله حسینی مکارم در صحنهی انتخابات کاشان است. مکارم فرزند خاک پاک منطقهی کاشان و آران و بیدگل است و در قامت شهردار تهران توانمندی خود را بر رخ کشور کشیده است. سیاستمدار اصلاحطلب و اقتصاددان است. دارای سابقه تحصیل در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری و اقتصاد برنامهریزی است.حسینی مکارم اخیرا به سمت مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی منصوب شده است.
حسینی مکارم سابقه معاونت توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونت سازمان سرمایهگذاری شهرداری تهران، معاون طرح و برنامه پست بانک، مدیر کلی بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، سرپرست مدارس ایران در شبه قاره هند در کارنامهی خود دارد.
مردی که در قامت مسئولیتهای کلان کشور انجام وظیفه و خدمت کرده است در این دوره از انتخابات به کاشان آمد. تایید هیئت اجرایی را گرفت ولی همچنان گرفتار هیئت نظارت شد. باید از آقای ساداتی پرسید آیا رد صلاحیت حسینی مکارم نیز قند ته دلتان آب کرد. میدان را خالی از رقیب دیده و نفس راحت کشیدید یا برای حفظ رقیب در صحنهی آزاد انتخابات از رفقا و همکاران مدد گرفته، پادرمیانی کرده و تلاش خود را به حفظ شخصیتهای توانمند کاشان در عرصه سیاسی به کار گرفتهاید؟
مردم از سید جواد ساداتینژاد میپرسند وی که بارها و بارها طرح استان کاشان را در کوی و برزن جار زده و در هر مجلس و محفل عَلم کرده است آیا برای حفظ نخبگان، صاحبنظران و فرهیختگان این آب و خاک نیز تلاش کرده است؟ آیا استان کاشان بدون شخصیتهای توانمندی علمی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی معنی میدهد؟ آیا طرح استان کاشان برای نمایندهی مردم در مجلس شورای اسلامی چون شیر بی یال و دم و کوپال است؟!
پرسش چهارم، حسن فدایی که دورهی قبل با رد صلاحیت در کاشان مواجه شد در این دوره از حوزهی انتخابیه تهران کاندیدا شده و در مهلت مقرر عزم تغییر حوزهی انتخابیه و جابجایی به کاشان کرد. وی در آخرین اظهار نظر خود عنوان کرده است: «در این دوره از تهران وارد صحنهی انتخابات شده و تاییدیه هیئت محترم اجرایی و هیأت مرکزی نظارت و شورای نگهبان تهران را دریافت کردهام. پس از آن درخواست انتقال به حوزهی انتخابیه کاشان و آران و بیدگل را دادم که متأسفانه با موانعی مواجه شدم.»
نمایندهی مردم در مجلس شورای اسلامی پاسخ بدهند چه موانعی در کاشان وجود دارد که کاندیدای محترم از فیلتر هیأت مرکزی نظارت و شورای نگهبان میگذرد ولی در کاشان با مشکل مواجه میشوند؟ مگر کاشان تافتهی جدابافتهای از کشور است که برای خود قانون و خط مشی جداگانهای دارد و حضرتعالی که نمایندگی آن را طی چهار سال گذشته به عهده گرفتهاید فکری برای آن نکرده و چارهای نیندیشیدهاید؟
پرسش پنجم، «حسین یزدی» رقیب ساداتی نژاد در این انتخابات از جبههی اصولیگرایی است. فرزند جبهه و جنگ و عضو رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که معاونت فرهنگی سردار حاجیزاده و فرمانده پدافند سوریه را در کارنامه خود دارد. همرزم سردار قاسم سلیمانی است که اکنون پا در رقابتهای انتخاباتی کاشان گذاشته و معتقد است مجلس نتوانسته به رسالت خود عمل کرده و سفرهی مردم روز به روز کوچکتر شده و معاش مردم به خطر افتاده است.
طرفداران ساداتی نژاد حضور همفکر و همخط خود را نیز خیانت به جبههی اصولگرایی تلقی کرده و انتظار دارند میدان برای حضور سید جواد ساداتینژاد خالی و بیرقیب شود. به نظر میرسد با فشارها و هجمهای که اکنون برای «حسین یزدی» به راه افتاده است وی نیز دیر یا زود میدان را به رقیب واگذارد. در این صورت ساداتی کاندیدای بیرقیب حوزهی انتخابیه کاشان آران و بیدگل است. میدانی که میتوانست با حضور تیمسار منصوری ، سمیعالله حسینی مکارم ، حسن فدایی ، حسین یزدی و سیدجواد ساداتینژاد شاهد رقابت پرشور مردم کاشان و آران و بیدگل شود ولی اکنون بیهراس و زحمت نمایندهی خود را راهی بهارستان کرده است.
** پایگاه خبری اهل کاشانم آمادگی دارد تحلیل های انتخاباتی مجلس یازدهم اشخاص حقیقی و حقوقی را بنابر سیاست های این رسانه مستقل منتشر کند.
سینا تابنده فرزند شهید
بهمن 29, 1398
ساداتی نژاد خود رو پیروز انتخابات می بیند ولی زهی خیال باطل آقای دکتر بداند چاه کن همیشه ته چاه است کسی ک کارشکنی کرد ک نگذارد فدایی و حسینی مکارم تیمسار منصوری وارد عرصه رقابت بشوند در هر صورت انقدر برش در مجلس داشت ک بتوانست واقعا رقابت سالم را بکند اما به حول و قوه الهی حاج حسین یزدی رقیب سرسخت ایشان و کسی ک بارها دکتر ساداتی نژاد را به مناظره رودر روی مردم فراخوانده است با روشنفکری مردم پیروز انتخابات خواهد شد ان شالله