- شناسه خبر : 21376
در دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شد؛
طراحی برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند در کنترل آسم در کاشان
به گزارش اهل کاشانم، دکترمهرداد فرزندی پور گفت: بر اساس تحقیقات و نتایج بدست آمده از طراحی برنامه کاربردی خودمراقبتی آسم مبتنی بر تلفن هوشمند، در صورتی که دستکم ۶ ماه از این برنامه کاربردی استفاده شود، روشی موثر برای بهبود کنترل آسم و خود مراقبتی در بیماران دارد بیماران است.
وی تاکید کرد: بهرهگیری مستمر از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند تاثیر مثبت و قابل توجه مداخلات در کنترل آسم و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به آسم دارد.
رئیس مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به پیشرفتهای چشمگیری که در فنآوری و افزایش دسترسی به تلفنهای هوشمند برای مردم ایجاد شده است، گفت: امکان ارائه آموزش از طریق روشهای موثرتر با استفاده از این تلفنها؛ برای بیماران نیز بوجود آمده است.
دکتر مهرداد فرزندی پور آسم را نوعی بیماری مزمن تنفسی دانست و تصریح کرد: این بیماری بیش از ۳۴۴ میلیون نفر در سنین مختلف در سطح جهان را تحت تأثیر قرار داده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۵ جمعیت این بیماران با ۳۳ درصد افزایش به ۴۰۰ میلیون نفر برسد.
وی خاطر نشان کرد: بر پایه یک گزارش ملی برای آسم در سال ۲۰۱۸، شیوع این بیماری در بزرگسالان بین ۲۰ تا ۸۸ سال در ایران ۹/۸ درصد گزارش شده است.
رئیس مرکز تحقیقات مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره مشکلات مربوط به این بیماری آسم از جمله ویزیتهای بخش اورژانس، بستری شدن در بیمارستان، روزهای غیبت از کار و مدرسه و ویزیتهای برنامهریزی نشده در مطب پزشک، بار اجتماعی و اقتصادی زیادی را به بیماران و جامعه تحمیل میکند.