«شفافیت»؛ حلقه مفقوده تغییرات مدیریتی در کاشان

«احتمال تغییر فرماندار ویژه کاشان«؛ یکی از گمانه‌زنی‌های پربسامد فضای مجازی طی روزهای اخیر بوده است. کوچ محمدشریف زارعی از ساختمان بلوار شهید خادمی و حضور امیر جعفری فرماندار کنونی شهرضا به جای وی، به عنوان یک احتمال مطرح شد.

اما این تنها تصویر مبهم تغییرات مدیریتی این روزهای فرمانداری نیست! خبر برکناری یکی از معاونین فرماندار ویژه کاشان به گوش رسید و احتمالات مختلفی در این زمینه مطرح شد؛ اما دلیل یا دلایل این تغییر عنوان نشده است. موضوعی که تازگی ندارد و مشخصا در مورد کنارگذاشتن برخی از معاونین فرمانداران پیشین، این اتفاق تکرار شده است.

اهمیت این ماجرا از آن جایی است که در فضای غیرشفاف، مجال برای طرح شایعات، ابهامات و احتمالا اتهامات مهیا می‌شود؛ عمده توجیه عدم اطلاع رسانی در این زمینه، حفظ حرمت و آبروی افراد عنوان می‌شود این در حالی است که بیشترین عنصر آسیب پذیر در این سکوت، اعتبار اشخاص است.

موضوعی که در نهادهای دولتی خلاصه نمی شود؛ شایعات مختلفی برای برخی مدیران شهرداری که در برهه‌ یا دوره‌هایی عهده‌دار مسئولیت‌های عالی در این مجموعه بوده‌اند شنیده می‌شود.پیوند این شنیده‌ها با جابجایی این مدیران، بدون اعلام نتیجه بررسی‌ها در مورد روند ارزیابی وضعیت عملکرد برخی از این افراد، درست یا غلط، فرض صحت برخی تخلفات انتسابی را تقویت می‌کند.

حساسیت و اهمیت روشن شدن وضعیت مدیران دیروز و امروز دستگاه‌های دولتی و عمومی، آنجا مضاعف می‌شود که در سوابق گذشته و کنونی آنان مسئولیت‌های مالی و اقتصادی به چشم می‌خورد و طبیعتا توجه افکار عمومی به نحوه برخورد با آنان را ویژه‎تر می‌سازد.

بنابراین «شفافیت» نه تنها یکی از حقوق مسلم جامعه و شهروندان به شمار می‌رود بلکه می‌تواند از جایگاه و اعتبار مدیریتی در این شهر دفاع کند؛ طبیعتا، وقتی عزم ناظران برای برخورد با تخلفات آشکار شود، احساس اعتماد عمومی نسبت به عملکرد سایر مدیران متعهد و پاکدست افزایش می‌یابد.


دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *