سرپرست اداره میراث فرهنگی کاشان:

قابلیت های طبیعی و گردشگری کامو ناشناخته مانده است

سرپرست اداره میراث فرهنگی کاشان با تاکید بر اینکه کامو یکی از بکرترین مناطق گردشگری طبیعی در پای قله گرگش است، گفت: با وجود تمام این قابلیت ها متاسفانه کامو و چوگان همچنان ناشناخته باقی مانده که البته همین ناشناخته بودن باعث شده طبیعت زیبای این منطقه سالم و دست نخورده باقی بماند.

به گزارش اهل کاشانم، و به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی کاشان، احمد دانائی‌نیا در بازدید از شهر کامو و منطقه گردشگری بناب با تاکید بر قابلیت های منحصربه‌فرد این منطقه اظهار داشت:د: م وبا توجه به اینکه این منطقه یکی از بی‌نظیرین مراکز رصد ستارگان است می‌تواند به شهر بین‌المللی نجوم تبدیل کند.
وی، با تاکید بر اینکه کامو یکی از بکرترین مناطق گردشگری طبیعی در پای قله گرگش است افزود: با وجود تمام این قابلیت ها متاسفانه کامو و چوگان همچنان ناشناخته باقی مانده که البته همین ناشناخته بودن باعث شده طبیعت زیبای این منطقه سالم و دست نخورده باقی بماند.
وی با اشاره به اینکه منطقه کامو و چوگان به شدت نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری است، تصریح کرد: شهر کامو و چوگان آمیزه‌ای از جلوه‌گری تاریخ طبیعت، حیات وحش و تنوع بی‌نظیری از گیاهان دارویی است که وجود منطقه گردشگری بناب و رصدخانه ملی در کنار همه این قابلیت‌ها می‌تواند از این شهر، منطقه نمونه گردشگری بسازد.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان تاکید کرد: این شهر در میراث فرهنگی ناملموس هم حرفهایی برای گفتن دارد. شیوه سنتی پخت شیره انگور، ذوالجناح گردانی و سفره بافی بخشی از خرده فرهنگ‌های متنوع این شهر است.
دانایی نیا خاطرنشان کرد: شهرستان کاشان مملو از خرده فرهنگ‌ها، آیین‌ها و تنوع بی‌نظیری از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری است که در صورت تدوین تقویم رویدادها و اطلس جامع گردشگری علاوه بر توزیع سفر در طول چهار فصل این شهرستان می‌تواند تبدیل به قطب گردشگری رویدادمحور بشود


دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *