استقرار صنایع آب‌بر در کاشان خیانت است

به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، محمدشریف زارعی با بیان اینکه وضعیت آبی کاشان بحرانی است، اظهار داشت: کاشان دشت ممنوعه و بحرانی از 50 سال پیش تاکنون است و اگر بخواهیم صنایع آب‌بر را در منطقه قرار دهیم یک خیانت است.
وی افزود: اگر کسی بخواهد صنایع آب‌بر در شهرستان کاشان مجوز دهد خیانت است در حالی که ما در این شهرستان به دنبال استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم و از این رو اولین معیار برای صدور مجوز در منطقه ویژه اقتصادی دانش‌بنیان بودن شرکت است.
فرماندار شهرستان کاشان با بیان اینکه این شهرستان باید در حوزه گردشگری گسترش پیدا کند، ابراز داشت: کاشان ظرفیت بزرگی در حوزه گردشگری دارد و باید در حوزه آموزش و توسعه صنایع دستی و ایجاد بازارهای فروش این محصولات گام بردارد.
وی ضمن تاکید بر ایجاد اقتصادی در منطقه کاشان بر مبنای گردشگری گفت: چشم‌انداز ما به این سمت است که گردشگری کاشان رشد و توسعه پیدا کند و این مهم از آنجا که کاشان به عنوان شهر جهانی نساجی سنتی معرفی شده این موضوع اهمیت دوچندان پیدا می‌کند.
زارعی ضمن تاکید بر توجه بیش از پیش به اقامتگاه‌های بوم‌گردی و روستاهای هدف گردشگری تصریح کرد: لازم است بیش از پیش به حوزه گردشگری کاشان توجه شود و این مهم تلاش مضاعف مسئولان به ویژه اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان را می‌طلبد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کاشان سامانه آلاینده ریزگردها را داریم، تاکید کرد: مطالبه مردم آن است که امکان سنجش ذرات سمی وجود داشته باشد که قبلا این دستگاه وجود داشته اما در حال حاضر خراب و تعمیرات آن حدود 10 میلیارد تومان هزینه در بر دارد در حالی که این دستگاه قدیمی است.
فرماندار کاشان با بیان اینکه برخی صنایع در این شهرستان آلاینده بوده و آن را قبول داریم، افزود: برخی صنایع آلاینده در نزدیکی محیط مسکونی و دانشجویی قرار دارد و  گاها برخی از دانشجویان دانشگاه‌های کاشان از آلودگی محیط زیستی به روسای دانشگاه‌ها انتقاد کردند و رئیس دانشگاه‌ها هم شفاها به ما انتقال دادند.


دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *