- شناسه خبر : 15481
پنجشنبه هوا طوفانی است، برزک بیشترین مقدار بارش را داشت
عباس ارغوانی رییس اداره هواشناسی کاشان با بیان اینکه آسمان فردا و پس فردا در منطقه کاشان صاف تا قسمتی ابری است، اظهار داشت: روز پنجشنبه باد شدید پیش بینی می شود که توان ایجاد طوفان را نیز دارد که توجه شهروندانن و و آمادگی سازمان های مرتبط در این زمینه را می طلبد.
وی افزود: در روزهای آینده شاهد افزایش دمای هوا در منطقه کاشان هستیم. و در اواخر هفته،جمعه، یک سیستم بارشی وارد کشور میشود که می توان انتظار داشت حداقل مناطقی از شهرستان کاشان را تحت تاثیر خود قرار دهد
رئیس اداره هواشناسی کاشان ضمن اشاره به گزارش بازندگی طی ۴۸ ساعت گذشته در منطقه ابراز داشت: کاشان ۴٫۲میلیمتر، آرانوبیدگل بیدگل ۲٫۵میلیمتر، برزک ۱۶ میلیمتر، قمصر ۶٫۵میلیمتر، نیاسر ۵٫۵میلیمتر و تقی آباد ۲٫۵میلیمتر بارش باران به ثبت رسیده است.
وی گفت: آبشیرین ۳٫۵میلیمتر، نوش آباد دو میلیمتر، کامووچوگان ۱۰میلیمتر، جوشقان قالی ۱۱میلیمتر، فخره ۳٫۶میلیمتر و حسینآبادکویر ۲٫۵میلیمتر باران در مدت مذکور بارش باران ثبت است.