رقابت ۴۲۳۷ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در دانشگاه کاشان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از رقابت چهار هزار و 237 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی 98 در دانشگاه کاشان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اهل کاشانم، “قنبرعلی شیخ زاده” اظهار داشت: یک هزار و ۹۳۲ نفر از شرکت کنندگان در آزمون امسال خانم و دو هزار و ۳۰۵ نفر آقا هستند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان افزود: این داوطلبان در شش گروه آموزشی و ۱۳۱ کد رشته همزمان با سراسر کشور در سه نوبت صبح و بعداز ظهر روز پنجشنبه ۲۳ خرداد ماه و صبح روز جمعه ۲۴ خرداد سال ۹۸ به رقابت پرداختند.

شیخ زاده خاطرنشان کرد: طبق اعلام سازمان سنجش، نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ در روز ۱۶ شهریور ماه اعلام می شود و پذیرفته شدگان در روزهای ۲۳ و ۲۴ شهریورماه می توانند در دانشگاه ها ثبت نام کنند.

گفتنی است ۶۱۴ هزار و ۶۵۳ داوطلب از سراسر کشور برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ ثبت نام کرده اند.


دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *